O σωματοφύλακας του Μέσι έχει προκαλέσει δέος στο διαδίκτυο (VIDEO)

 


Ο Γιασίν Τσουέκο είναι πρώην μέλος των SEALS με αποστολές στο Ιράκ και το Αφγανιστάν. Συμμετέχει σε επαγγελματικούς αγώνες ΜΜΑ και δεν του αρέσει να αγγίζουν το αφεντικό του

Έχει γίνει viral στο διαδίκτυο και έχει καταφέρει να «κλέψει» λίγη από τη δόξα του διάσημου αφεντικού του. Ο λόγος για τον σωματοφύλακα του Λέο Μέσι, Γιασίν Τσουέκο. Ο τρόπος που επεμβαίνει όταν κάποιος πλησιάζει τον Αργεντίνο έχει προκαλέσει τρομερή εντύπωση και βίντεο του έχουν εκατοντάδες χιλιάδες views.  

Ο επιβλητικός σωματοφύλακας ανέλαβε την προστασία του Μέσι από τη στιγμή που μετακόμισε στο Μαϊμι για να αγωνιστεί στην τοπική Ίντερ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Μέσι τον πρότεινε ο ιδιοκτήτης της Ίντερ, Ντέιβιντ Μπέκαμ ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Τσουέκο στο παρελθόν.

Ακολουθεί παντού τον Αργεντίνο και, όπως γίνεται φανερό από τα βίντεο, δεν του αρέσει καθόλου να πλησιάζουν ή να αγγίζουν το αφεντικό του. Πριν ξεκινήσει να εργάζεται ως προσωπική ασφάλεια διάσημων προσώπων, ο Τσουέκο ήταν μέλος του αμερικανικού στρατού και συγκεκριμένα της επίλεκτης μονάδας SEALS (Τα ΟΥΚ των ΗΠΑ). Έχει συμμετάσχει σε αποστολές τόσο στο Ιράκ, όσο και στο Αφγανιστάν.

Μετά την αποστράτευση του ασχολήθηκε επαγγελματικά με το ΜΜΑ και συμμετέχει ακόμα σε αγώνες. Στο Instagram των ακολουθούν 825.000 άτομα. Έχει ανεβάσει φωτογραφίες με τον Μέσι αλλά κυρίως βίντεο από την προπόνηση του με τα πλάνα να προκαλούν… τρόμο.